taxi beemster

Taxi Egmond en omgeving

Egmond, een schilderachtige bestemming aan de Noord-Hollandse kust, charmeert bezoekers met zijn stranden, duinen, en rijke historie. Dit gebied, bestaande uit Egmond aan Zee, Egmond-Binnen, en Egmond aan den Hoef, is uitstekend te ontdekken per taxi.

Bereken online de ritprijs en bestel direct je taxi.

Egmond per taxi verkennen

Met een taxi reis je gemakkelijk van de ene naar de andere bezienswaardigheid in Egmond. Of het nu gaat om de Vuurtoren J.C>J. van Speijk , de historische Abdij van Egmond, of de ruïnes van het Slot op den Hoef, onze service zorgt voor een zorgeloze ervaring.

Familieplezier in Egmond

Huur een fiets of e-bike: de perfecte manier om Egmond en omgeving te verkennen. Proef verse vis, ambachtelijk ijs of geniet van een lekkere lunch in een van de gezellige restaurants. Kies uit diverse kindvriendelijke hotels, vakantieparken of campings.

Extra activiteiten in Egmond

Leer surfen of kitesurfen: de wind op het strand van Egmond is perfect voor watersportliefhebbers. Ga paardrijden door de duinen en ervaar de schoonheid van Egmond vanuit een ander perspectief. Bezoek de kaasboerderij, ontdek hoe kaas wordt gemaakt en proef de lekkerste streekkazen. Geniet van een theatervoorstelling of concert: in Egmond worden diverse culturele evenementen georganiseerd.