taxi haarlem bestellen

Taxi Haarlem

Haarlem, een gezellige stad met veel kunst, historie en groen, is goed te bezoeken met de taxi. Op onze website vind je snel wat dat kost.

Bereken online de ritprijs en bestel direct je taxi.

Haarlem per taxi verkennen

Of je nu door de oude binnenstad wilt rijden, langs de rivier de Spaarne of naar musea wilt gaan, met een taxi in Haarlem kom je overal.

Plezier voor het hele gezin in Haarlem

Haarlem heeft veel te bieden voor families, zoals het Haarlemmerhout park of het Teylers Museum Teylers Museum voor een leerzame ervaring. Onze tool laat je de taxikosten zien naar deze bestemmingen, zodat je makkelijk kunt plannen. Zo kun je zonder zorgen genieten van alles wat Haarlem te bieden heeft, van zijn groene parken tot zijn boeiende musea en wateractiviteiten, allemaal comfortabel bereikbaar met de taxi

Wat is er nog meer te doen in Haarlem?

De Frans Hals Museum: Dit museum is gewijd aan het werk van de beroemde Haarlemse schilder Frans Hals. Het museum heeft een grote collectie van zijn schilderijen, waaronder portretten van beroemde burgers van Haarlem. Het Dolhuys: Dit museum is gevestigd in een voormalig psychiatrisch ziekenhuis en vertelt de geschiedenis van de geestelijke gezondheidszorg in Nederland. Het Haarlemse Hout: Dit grote park is perfect voor een wandeling, fietstocht of picknick. In het park vind je ook een speeltuin, kinderboerderij en diverse horecagelegenheden. De Spaarnevaart: Maak een rondvaart door de Haarlemse grachten en geniet van de prachtige uitzichten. De Haarlemmer Kweektuin: Deze botanische tuin is een oase van rust in de stad. Je kunt hier diverse planten en bloemen bewonderen, waaronder een collectie orchidee├źn. Tip: Met de Haarlem City Card krijg je gratis toegang tot diverse musea en attracties in de stad.